0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Selaa tuotteita lähemmin klikkaamalla tuotekuvaa tai -nimeä.  Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

1.4.2017

K-ACTIVE CLASSIC PRE CUT

K-Activen suosituin Classic teippi on saanut uuden muodon valmiiksi leikattuna. Valmiiksi leikattuja teippiä käyttämällä asiakkaallesi jää enemmän aikaa, varsinkin lymfateippauksissa. Tarkka leikkaus  reunoilla varmistaa hyvän pitävyyden ja asiakastyytyväisyyden.

Hyvin suojatussa laatikossa on 20 kpl käyttövalmiita valmiiksi leikattuja teippejä jotka sopivat erinomaisesti myös kotikäyttöön ja urheiluun helppokäyttöisyytensä ansiosta. Valmistettu Japanissa. Saatavana turkoosina ja pinkkinä.


K-Active Classic PRE CUT Y -teippi

5 x 25 cm,   20 kpl,  turkoosi ja pinkki  ovh. 16,50 / 13,63 alv.0%

▪ 2862 Turkoosi                  ▪ 2863 Pinkki

K-Active Classic PRE CUT X -teippi

5 x 25 cm,   20 kpl,  turkoosi ja pinkki  ovh. 16,50 / 13,63 alv.0%

▪ 2864 Turkoosi                  ▪ 2865 Pinkki


K-Active Classic LYMPHATIC -teippi

7,5 x 25 cm,   20 kpl,  turkoosi ja pinkki  ovh. 23,50 / 18,95 alv.0%

▪ 2860 Turkoosi                  ▪ 2861 Pinkki

1.6.2016

VEINOPLUS® on taskukokoinen, erittäin helppokäyttöinen sähköstimulaatiolaite. Veinoplus laitteen mukana on kaksi suurta elektrodia (8x13 cm). Laite on kehitetty loppukuluttajaa varten, eikä se vaadi erillistä köyttöopastusta. Laitteessa on vain kolme painiketta: keskimmäinen on päälle/pois -painike ja kaksi muuta merkittyinä + ja  - merkein, ovat painikkeita, joilla säädetään stimulaation voimakkuutta.  Laitteet ovat Ranskalaista teknologiaa ja niillä on CE merkintä. Laitteen mukanaä  on selkeä suomenkielinen kuvallinen käyttöopas. Veinoplus laitteet ovat osa jälleenmyyntikonseptiamme.

Veinoplus laitteita on 3 erilaista:

VEINOPLUS SPORT

Patentoitu Veinoplus® Sport -stimulointiteknologia on useiden vuosien tutkimus- ja kehitystyön tulos, jota tukee urheilun jälkeisestä palautumisesta saatu kliininen näyttö. Se tarjoaa tehokasta, miellyttävää ja turvallista stimulaatiota. Palautuminen on urheilijalle tärkeää ja Veinoplus® Sport -stimulaattorin avulla voit käyttää lihaksiasi palautumiseen täysin uudella tavalla. Veinoplus® Sport -stimulaattorilla voit helpottaa ja nopeuttaa palautumistasi urheilusuorituksen jälkeen ja näin parantaa harjoittelua, tuloksiasi ja suorituskykyäsi.

Lisätietoa: http://www.medfit.fi/fi/tuote/3690848-veinoplus-vi

VEINOPLUS BACK

Veinoplus Back -laitteen stimulointitapa perustuu ainutlaatuiseen sähköisen TENS- ja EMS- stimulaation yhdistelmään. TENS-stimulaatio (Transcutaneus Electrical Nerve Stimulation, ihon läpi tapahtuva hermoratojen sähköinen stimulaatio) on laajalti tunnustettu kivunlievytystapa. EMS-stimulaatio (lihaskudosten sähköinen stimulaatio) puolestaan stimuloi lihaksia supistamalla ja rentouttamlla niitä, mikä lievittää (laukaisee) lihasjännitystä.

Veinoplus Back -laitteen suunittelusssa on otettu huomioon erityiseti laitteen käyttömukavuus ja -helppous: vaikutustapaa on yhdistetty yhtenäiseksi stimulointiohjelmaksi, joka on tarkoitettu selkäkipujen lieventämiseen.

Lisätietoa: http://www.medfit.fi/fi/tuote/3690841-veinoplus-vi

VEINOPLUS VI

Veinoplus® VI on taskukokoinen, helppokäyttöinen sähköstimulaatiolaite. Laite on tarkoitettu käytettäväksi laskimovajaatoiminnan hoidossa. Se on luokan II a lääkinnällinen laite, jolla on CE merkintä. Sen erityinen signaali saa aikaan syvien pohjelihasten supistuksia. Tämä tuottaa hermodynaamisen aktiviteetin, joka saa aikaan laskimotaudin oireiden kliinistä parantumista. Pohjelihassupistukset puristavat syviä laskimoita ja pumppaavat laskimoverta sydäntä kohti painovoimaa vastaan.

Lisätietoa: http://www.medfit.fi/fi/tuote/3690817-veinoplus-vi

10.4.2016 SISSEL® -uutuudet

Sissel tuoteperheemme uudistuu 5 uudella tuotteella:

  • Sissel®Intense roller
  • Sissel®Myofascia roller
  • Sissel®Vitalyzor
  • Sissel®Twin Grip
  • Sissel®Hot&Cold Pearl Packs

Tutustu lähemmin Sissel uutuuksiin tästä linkistä.

10.3.2016 BSN Liimaspray iholle

Uusi Saksalainen sprayliima iholle. Soveltuu hyvin kinesioteipin ja urheiluteipin kiinnittämiseen.  Liima sumutetaan iholle lisäämään teipin kiinnitystä. Soveltuu erityisesti hikoileville alueille, urheiluun ja kaikille alueille missä teipin pysyvyys on hankalaa. 300 ml, valmistaj: BSN Medical Gmbh, Saksa. Tuote löytyy Kinesioteippaus välilehdeltä.

1.2.2016 K-Active tuoteperhe uudistuu!

K-Active uudistuu kahdella uudella teippityypillä: Elite ja Sport.

 

K-Active Elite on erittäin laadukas ja hyvinpysyvä teippi ja silti hellävarainen iholle. Soveltuu erinomaisesti lääketieteen eri tarkoituksiin ja urheiluun -myös ääriolosuhteissa. Väreinä oranssi, keltainen ja beige.

 

K-Active Sport on edullisempi ja vähemmän elastinen teippi, joka soveltuu hyvin urheilun lisäävään kuormitukseen. Väreinä valkoinen ja punainen.

 

Tutustu K-Active teippityyppien esittelyyn tästä linkistä.

 

Uutuutena myös ihonpuhdistusaine CleanSkin Spray. Tehokas ja helppokäyttöinen. Sopii erityisesti epäpuhtauksien ja hieronta-aineen jäämien poistoon ennen teippausta sekä esim. urheilupaikoilla joissa olosuhteet tuovat erityisiä haasteita. Ihon puhdistus lisää liiman vaikutusta ja teippauksen kestoa. Ihoystävällinen sisältää alkoholia.

 

Tutustu K-Active tarvikkeisiin tästä linkistä.

 

K-Active hinnasto 2016 -linkki.