0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Selaa tuotteita lähemmin klikkaamalla tuotekuvaa tai -nimeä.  Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

TOIMITUS

Kuljetuksissa yhteystyökumppaninamme toimii Posti.  Toimituskulut määräytyvät paketin painon tai tilavuuspainon mukaan sekä valitun toimitustavan mukaan.  Tuotteiden lisätiedoissa ilmoitettu paino on rahdituspaino. Paino on ilmoitettu joko todellisena painona tai tilavuuspainona (suurempi). Verkkokauppa ehdottaa tilaamallesi tuotteelle/tuotteille sopivat toimitusvaihtoehdot heti maksutavan valinnan jälkeen.

  • KIRJE: Pienille tuotteille voit valita toimitustavaksi kirjeen. Kirje toimitetaan perille normaalipostin mukana. Esim. 200gr 1,60 €.
  • MAKSIKIRJE  sopii kevyille, mutta yli 3 cm korkeille tavaroille. Maksikirje toimitetaan perille normaalipostin mukana.  Mikäli kirje ei mahdu postiluukkuun/laatikkoon kirje noudetaan lähimmästä postista. Esim. 300gr 5,40 €.
  • POSTIPAKETTI  noudetaan lähimmästä postitoimipaikasta saapumisilmoituksen jälkeen. esim. 2kg 6,80 €.
  • EXPRESS BUSINESS DAY  toimitus työpaikalle. Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi lähettämistä seuraavaavana arkipäivänä viimeistään klo 14. Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta postitoimipaikasta. Esim. 2kg 8,36 €. 

TOIMITUSAIKA JA SAATAVUUS

Tilauksen arvoitu toimitusaika on kahdesta viiteen (2-5) arkipäivää.  Ilmoitamme tuotesivuilla tuotteen saatavuuden. Tuotetta on heti saatavilla ellei toisin mainita. Jos tuote on tilapäisesti loppu on tuotekortilla siitä maininta ja arvioitu toimitusaika.

Mahdollisesta toimituksen viivästymisestä pyrimme ilmoittamaan asiakkaalle heti sähköpostitse tai puhelimitse.  Tilaustuotteiden osalta on ilmoitettu arvioitu toimitusaika, yleensä 2-4 vko. Jos tuotetta ei ole mahdollista jostain syystä toimittaa kohtuullisessa ajassa on asiakkaalla oikeus perua kauppa.


HINNAT

Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Poikkeuksena vitamiinisuihkeet, joiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 14%. Medfit Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.


MAKSUTAVAT

Checkout ja yrityslaskutus. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finassivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.


MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA

Chekcout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.MAKSUT LUOTTOKORTEILLA 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.


TUOTTEEN PALAUTUS

Yksityisasiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita. Kaikista palautuksista on sovittava kauppiaan asiakaspalvelun kanssa etukäteen. Myyjä ei vastaa palautuskustannuksista, ellei toisin sovita. Palautuksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun. Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Yritysasiakkaiden osalta sovelletaan Suomen kauppalakia.


TAKUU

Takuu on yleensä 1 vuosi (ei koske kulutustuotteita) ellei toisin mainita. Tarkimmat valmistajan määrittämät takuuehdot saat tuotteen mukana. Muista säilyttää kuitti, se toimii takuutodistuksena.


YHTEYSTIEDOT

Verkkokaupasta vastaa ja sitä hallinnoi MEDFIT / AlfaCare Finland Oy Y-2671578-4, Iso Kylätie 47, 04130 Sipoo. Puh. 09-61500544, posti@medfit.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16.00.