Toimitusehdot

Yleistä

MEDFIT on Alfacare Finland Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Alfacare Finland Oy. Y-2762626-5, Iso Kylätie 47, 04130 Sipoo, puh 09-61500544. Alfacare Finland Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Yritykset voivat valita myös Medfitin oman Yrityslaskutuksen.  

Maksu pankkipainikkeilla

Chekcout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.


Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.


Toimitus ja toimituskulut

  • KIRJE: Pienille tuotteille voit valita toimitustavaksi kirjeen. Kirje toimitetaan perille normaalipostin mukana. Esim. 200gr 1,60 €.
  • POSTIPAKETTI  noudetaan lähimmästä postitoimipaikasta saapumisilmoituksen jälkeen. esim. 2kg 6,80 €.
  • EXPRESS BUSINESS DAY  toimitus työpaikalle. Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi lähettämistä seuraavaavana arkipäivänä viimeistään klo 14. Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta postitoimipaikasta. Esim. 2kg 8,36 €. 

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-4 arkipäivää , mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita. Kaikista palautuksista on sovittava kauppiaan asiakaspalvelun kanssa etukäteen. Myyjä ei vastaa palautuskustannuksista, ellei toisin sovita. Palautuksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun. Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Yritysasiakkaiden osalta sovelletaan Suomen kauppalakia.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 09-61500544 (8-16) tai sähköpostitse posti@medfit.fi.

Yrityskaupassa käytettävät yleiset toimitusehdot

Toimitusehdot: Vapaasti Iso Kylätie 47. 04130 Sipoo

Maksuehdot: 7 pv nto tai sopimuksen mukaan

Käsittelymaksu: 6,00 (sis.alv.24%) + rahti/postituskulut

Kaikki esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, poikkeuksena vitamiinisuihkeet, joiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 14%.

Tuotteet ovat CE -hyväksyttäjä. Omistusoikeus kaupan kohteena olleeseen tuotteeseen siirtyy ostajalle, kun koko kauppasumma on maksettu. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.