Toimitusehdot

Yleistä

MEDFIT on Alfacare Finland Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Alfacare Finland Oy. Y-2762626-5, Iso Kylätie 47, 04130 Sipoo, puh 09-61500544. Alfacare Finland Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Yritykset voivat valita myös Medfitin oman Yrityslaskutuksen.  

MaksupalvelutarjoajaMaksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Maksu pankkipainikkeilla

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. 


Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrai:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Mobiilimaksut

Mobilepay ja Pivo


Toimitus ja toimituskulut

  • KIRJE: Pienille tuotteille voit valita toimitustavaksi kirjeen. Kirje toimitetaan perille normaalipostin mukana. Esim. 200gr 1,60 €.
  • POSTIPAKETTI  noudetaan lähimmästä postitoimipaikasta saapumisilmoituksen jälkeen. esim. 2kg 6,80 €.
  • EXPRESS BUSINESS DAY  toimitus työpaikalle. Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi lähettämistä seuraavaavana arkipäivänä viimeistään klo 14. Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta postitoimipaikasta. Esim. 2kg 8,36 €. 

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-4 arkipäivää , mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita. Kaikista palautuksista on sovittava kauppiaan asiakaspalvelun kanssa etukäteen. Myyjä ei vastaa palautuskustannuksista, ellei toisin sovita. Palautuksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun. Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Yritysasiakkaiden osalta sovelletaan Suomen kauppalakia.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 09-61500544 (8-16) tai sähköpostitse posti@medfit.fi.

Yrityskaupassa käytettävät yleiset toimitusehdot

Toimitusehdot: Vapaasti Iso Kylätie 47. 04130 Sipoo

Maksuehdot: 7 pv nto tai sopimuksen mukaan

Käsittelymaksu: 6,00 (sis.alv.24%) + rahti/postituskulut

Kaikki esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, poikkeuksena vitamiinisuihkeet, joiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 14%.

Tuotteet ovat CE -hyväksyttäjä. Omistusoikeus kaupan kohteena olleeseen tuotteeseen siirtyy ostajalle, kun koko kauppasumma on maksettu. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.