6D Tape,  kahvateippi 5m
6D Tape,  kahvateippi 5m 6D Tape,  kahvateippi 5m 6D Tape,  kahvateippi 5m

6D Tape, kahvateippi 5m

6D Tape Oy
35,71 €
39,68 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Rullan koko 5m * 4,8mm, väri turkoosi.


6D Tape -  KAHVATEIPPI

6D Tape kinesiologinen kahvateippi on fysio- ja lymfaterapiaan sekä aktiiviseen itsehoitoon tarkoitettu kudosta mobilisoiva ainutlaatuinen kahvateippi.


1. AKTIVOI KUDOSTA

6D Tape:lla aktivoidaan kudosta kahvasta liikuttamalla eri liikesuuntiin. Aktivointi vaikuttaa positiivisesti lymfajärjestelmään, verenkiertoon, faskioihin, lihaksiin ja niveliin rajoittamatta kuitenkaan niiden toimintaa.


2. YHDISTÄÄ EDUT

6D Tape mullistaa fysio- ja lymfaterapian jatkohoidot aktiivisella omahoidolla. 6D Tape voidaan yhdistää pehmytkudoshoitoihin, manipulaatioihin sekä laitehoitoihin saumattomasti.


3. VÄHEMMÄLLÄ ENEMMÄN

6D Tape on tehokas ja edullinen työkalu ammattilaisille ja itsehoitoon kotona. Kahvateippiin yhdistyvät kinesiologisen teipin edut ja kudoksen liikuttelun sekä noston hyödyt.


4. HOITO JATKUU KOTONA

6D Tape kinesiologinen kahvateippi tuo aktiivisen itsehoidon kuluttajien saataville. Itsehoito mahdollistaa nopeamman paranemisprosessin.

6D Tape kahvateippi on suomalainen innovaatio.

UNIIKIT 6D Tape KAHVAT

Uniikit 6D Tape kahvat ovat suunniteltu mobilisoimaan kudosta kuudessa eri liikesuunnassa.


6D Tape on fysio- ja lymfaterapiaan sekä aktiiviseen itsehoitoon tarkoitettu kudosta mobilisoiva ainutlaatuinen kahvateippi.

Ainutlaatuiset kahvat: Kahvat ovat ihoystävälliset ja allergiatestatut. Kahvojen materiaali on hengittävää ja kuivuu nopeasti suihkun jälkeen.

Liima: Nitton ainutlaatuinen Stratagel-liimateknologia on ihoystävällinen! Hypoallerginen erittäin pitävä akryyliliima, joka ei sisällä lateksia. Liima aktivoituu kevyesti hangattaessa, lämmön vaikutuksesta ja kiinnittyy maksimaalisesti 15 minuutin kuluessa. Materiaali: Teipin pohjana on ainutlaatuinen Nitton valmistama ihoystävällinen kinesiologinen teippi. Kinesiologinen teippi on 100% puuvillaa. Vastaa ja jäljittelee ominaisuuksiltaan ihon pintakerrosta. Hengittävä ja kestää suihkun, saunomisen ja uimisen. Joustava teippi 130-140% venyvyys, lukuun ottamatta kahvojen kohtaa.

Rullan koko 5m * 4,8mm, väri turkoosi


Tuotteen ESITE

Tutustu lähemmin valmistajan kotisivuilla https://6dtape.com/?lang=fi


Pituus:
18 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
27 cm
Paino:
200 g