NAQI®Massage Lotion 500 ml
NAQI®Massage Lotion 500 ml NAQI®Massage Lotion 500 ml NAQI®Massage Lotion 500 ml NAQI®Massage Lotion 500 ml NAQI®Massage Lotion 500 ml

NAQI®Massage Lotion 500 ml

13,90 €
Sisältää alv. 24 %

NAQI® hierontaemulsiot

NAQI® on erikoistunut funktionaalisiin ihonhoitotuotteisiin. Valikoima kattaa ihoa suojaavia, hoitavia tai elvyttäviä tuotteita. NAQI® hierontaemulsiot ovat ammattimaiseen käyttöön optimoituja hieronnan väliaineita ja ne soveltuvat sekä klassiseen että urheiluhierontaan.

Nämä voiteet ovat hypoallergeenisiä, ja ne on helppo huuhdella vedellä. NAQI® -hierontavoiteet ovat iholle hellävaraisia öljy-/vesiemulsioita, joissa on nestekiteitä ja joiden PH-arvo on sama kuin ihon.
Ammattilainen arvostaa näissä tuotteissa hyviä hierontaominaisuuksia ja riittoisuutta, vesiliukoisuutta ja tahraamattomuutta. Asiakas arvostaa tuotteen iholle jättämää kosteutta sekä sitä, että NAQI-emulsiot eivät tuki ihohuokosia.
Koska kaikki NAQI-tuotteet ovat turvallisia käyttää, soveltuvat nämä hierontaemulsiot pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä eikä formaldehydin lähteitä ja tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.


NAQI Hierontavoide Ultra

Ihanteellinen voide kaikkiin hoitoihin. NAQI -hierontavoide ultrassa yhdistyvät täydellisesti pitkään kestävä liukumisvaikutus ja kevyt rasvaton tuntuma. Tämän voiteen erinomaiset iukumis- ja dispersio-ominaisuudet tuntuvat välittömästi.


NAQI Hierontavoide Sport

Erinomainen öljypitoinen voide pitkäkestoiseen urheiluhierontaan. Setearyylietyyliheksanoaattia sisältävän voiteen liukumisominaisuudet ovat poikeuksellisen hyvät, mutta se ei tunnu liian rasvaiselta. Yhdistelmän tuloksena on hierontavoide, joka on erittäin taloudellinen käytössä, helposti pestävissä ja joka ei jätä tahroja.


NAQI Hierontavoide Ultra Plus

Tehokas lämmittävä voide. Sopii kipeiden ja väsyneiden lihasten hoitoon. Lämmittää lihaksia pitäen ne notkeina. Voiteiseen on lisätty lämmitäviä vaikuttavia aineita, joka pohjautuvat Lavandula hybrida- öljyyn, kamferiin ja metyylinikotinaattiin. Pitkäkestoinen lämmittävä vaikutus.


NAQI Hierontavoide Menthol

Erikoisvoide joka nopeuttaa verenkiertoa ja viilentää ihoa. Lämmittävä hierontavoide, jonka liukumisominaisuudet ovat erinomaiset. Lämmittävä ja rentouttava vaikutus. Rauhoittaa tehokkaasti esim. urheilun jälkeen.

Paino:
500 g