NAQI Skin repair - arpikudosöljyt
NAQI Skin repair - arpikudosöljyt NAQI Skin repair - arpikudosöljyt

NAQI Skin repair - arpikudosöljyt

NAQI®
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Naqin arpikudosöljyt aktivoivat ihon uudistumisprosessia  arpien hoidossa


Iho ei ole vielä täysin parantunut vaikka haava onkin umpeutunut. Herkkä uusi iho on erittäin arka.  Vahvistaa uutta ihoa sekä ehkäisee arpikudoksen ja värimuutoksen muodostumista. Lisää ihon kosteutta ja vähentää hilseilyä. Estää ja vähentää myös ryppyjä ja juonteita. 


Naqi arpikudosöljyt on tehty tukemaan ihon uudistusprosessia ja suojaamaan ihoa. Öljyn vaikuttavat aineet korjaavat ja pienentävät vanhoja ja uusia arpia. Ne auttavat myös muihin iho ongelmiin kuten aknen aiheuttamiin arpiin sekä raskausarpiin. Öljy pienentää värimuutoksia ja ryppyjä. Naqi arpikudosöljyjen teho perustuu luonnonmukaisten  öljyjen uudistavaan vaikutukseen.


Öljyä saatavilla 2 erilaista:

  • Naqi arpikudosöljy 10 ml on tehouute (Naqi repair oil) jota suositellaan käytettäväksi ainoastaan 2-3 viikkoa yhtäjaksoisesti
  • Naqi arpikudoshierontaöljy 100 ml on miedompi spray (Naqi massage oil repair) jolla hoitoa jatketaan vähintään 1 kuukauden ajan


Käyttöohje: Hiero muutama tippa arpikudosöljyä (tehouute) arpialueelle, kunnes öljy imeytyy täysin ihoon (2-3 min). Käytä 2-3 kertaa vuorokaudessa kahden-kolmen viikon ajan. Tämän jälkeen siirry käyttämään arpikudoshierontaöljyä (spray 100 ml), jota suositellaan käytettäväksi vähintään 1 kk ajan. Tämän jälkeen voit tarvittaessa toistaa tehokuurin vahvalla uutteella.