Mediflow vesityyny [4506]
Mediflow vesityyny [4506] Mediflow vesityyny [4506] Mediflow vesityyny [4506] Mediflow vesityyny [4506] Mediflow vesityyny [4506] Mediflow vesityyny [4506] Mediflow vesityyny [4506] Mediflow vesityyny [4506]

Mediflow vesityyny [4506]

99,00 €
Sisältää alv. 24 %

Mediflow® on ylellinen vesityyny joka on alunperin kehitetty kroonisista niska- ja hartianseudun kivuista kärsiville. Tyyny on rakenteeltaan niin nerokas, että sitä on kopioitu monen valmistajan toimesta.

Johns Hopkins University`n School of Medicine on tehnyt tutkimuksia Mediflow-vesityynystä sekä useista muista tyynyistä. Tutkimustulokset kertovat yksiselitteisesti, että Mediflow-tyynyn avulla koehenkilöiden niska-hartiaseudun vaivat sekä aamuisin ilmenevät kivut ja jäykkyys olivat selkeästi vähentyneet ja heidän yöunensa oli huomattavasti laadukkaampi.

MeNaiset- lehden (1/2009) testivoittaja

Mediflow-tyyny on yksilöitävissä. Mukana tulevan ohjeen avulla vesimäärää säätelemällä muokkaatte tyynystä itsellenne omiin nukkumistottumuksiinne sopivan.

Vedellä täytetty tyyny pysyy paikoillaan eikä sitä tarvitse korjailla. Unen laatu paranee kun se ei ole katkonaista.

  • Ylellisen pehmeä hypo-allergeeninen DuPont-polyesterikerros takaa korkealuokkaisen nukkumismukavuuden.
  • Lämmöneristyskerros estää kehon lämpötilan laskemista yön aikana pään, hartioiden ja niskan alueelta. Tämä on tärkeä ominaisuus tyynyn käyttömukavuutta ajatellen.
  • Tyynyn perustana oleva vesitasku mukautuu nukkuja liikkeisiin yön aikana. Yksinkertaisten ohjeiden avulla tyyny on helppo täyttää ihanteelliseksi jokaisen nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin. Patentoitu Mediflow-vesityyny on korkealaatuinen, ylellinen tyyny, jonka voi säädellä yksilöllisesti sopimaan jokaiselle. Ainutlaatuinen veden ja pehmeän hypoallergeenisen kuidun yhdistelmä sekä lämpöä eristävä kerros takaavat syvän ja virkistävän yöunen.
  • Tyynyn mitat 51 x 71 cm.
  • Pestävissä käsin.

Takuu 1 vuotta 

Paino:
7020 g
Yhteensopivat tuotteet