TracCollar [2708-2709]
TracCollar [2708-2709] TracCollar [2708-2709] TracCollar [2708-2709] TracCollar [2708-2709]

TracCollar [2708-2709]

119,00 €
Sisältää alv. 24 %


TracCollar - traktiolaitteella voidaan lievittää kaularangan kiputiloja nostamalla kevyesti pään painoa niskan ja olkapäiden alueen lihaksistoston päältä

TracCollar on ortopedien suunnittelema ja kehittämä laite miellyttävämpään traktiohoitoon. Traktio- eli vetohoito kaularangan oireiden hoidossa on terveydenhuollon hyväksymä kivunlievityskeino, jossa kaularangan alueelle kohdistetaan kevyttä traktiovoimaa. TracCollar on tarkoitettu sekä ammattilais- että kotikäyttöön. Kaularangan alueen kiputilat johtuvat usein mm. huonosta työskentelyergonomiasta tai nukkuma-asennosta, venähdysvammoista, nivelvaivoista, henkisistä jännitteistä, päänsäryistä tai nivelreumasta.

Traktiolla rentoutusta jäykkiin ja kireisiin niskalihaksiin

TracCollar - vetohoito toimii paineenalennusvoimana kaularangan alueella. TracCollaria voidaan käyttää istuttaessa, seistessä tai makuuasennossa (tyyny pään tukena). Niskatuen tavoin TracCollar stabiloi niskan aluetta tarjoten samanaikaisesti traktiohoitoa rentouttaen kireitä lihaksia. Kaksoispumppu säätelee vetovoimaa tarvittaessa joko vasemmalle tai oikealle puolelle.

Käyttökohteita:

• Pää- ja niskasäryt • Niskan ja olkapäiden alueen lihaksiston jäykkyys sekä kaularangan alueen liikerajoitukset • Niskan retkahdusvammojen (Whiplash-vammat) hoito, kun luuston rakenteelliset vammat on ensin poissuljettu • Pään ja niskan asennon stabilisointiin, kun lihaksiston antama normaali tuki on heikentynyt.

TracCollarin kaulusosa on vaahtomuovia ja sisäosassa on ilmapumpattava kumiosa. Päällinen on kulutusta kestävää trikoota (97 % puuvilla, 3 % lykra).

Valitse koko: Mittaa kaulan ympärysmitta kaulan keskiosasta. Medium (punainen) 35.5 - 40.6 cm, Large (sininen) 40.6 - 45.7cm. Mikäli mittaustulos on kahden koon välillä, valitse silloin suurempi koko.

Paino:
1800 g