SPINEFITTER by SISSEL®
SPINEFITTER by SISSEL® SPINEFITTER by SISSEL® SPINEFITTER by SISSEL® SPINEFITTER by SISSEL® SPINEFITTER by SISSEL® SPINEFITTER by SISSEL® SPINEFITTER by SISSEL®

SPINEFITTER by SISSEL®

139,00 €
Sisältää alv. 24 %

HUOM. TILAPÄISESTI LOPPU!

SPINEFITTER by SISSEL® on innovatiivinen harjoituslaite ja ehdottoman monipuolinen selkäkipujen, lihasjännitysten ja fasettinivelten rajoitetun liikkuvuuden hoitoon. 28 toisiinsa yhdistettyä palloa on kahdessa rivissä selkärangan varrella. Pienet pallot auttavat vapauttamaan jännitystä syvävaikutteisen paineen kautta. 

 Tee jotain hyvää itsellesi! Aktivoi ja kokeile hyödyllistä ja tehokasta harjoituslaitetta, joka innostaa niin fysioterapeutteja kuin ammattiurheilijoitakin! 

 Mukana on kantohihna, jonka avulla SPINEFITTER by SISSEL® on helppo kantaa mukana. 

 Ainutlaatuisen muotonsa ansiosta SPINEFITTER voi jo saada aikaan olka-niska-alueen löystymisen yksinkertaisessa lepoasennossa. Yhdensuuntaiset pallomaiset muodot tarjoavat mekaanisia ärsykkeitä selkärangan molemmin puolin oleville lihaksille, mikä johtaa intensiiviseen hierontaan. Erilaiset erityisesti kehitetyt harjoitukset ja liikesarjat voivat tehostvat harjoitusta niin, että "ongelmavyöhykketä" voidaan aktivoida valikoivasti. 

28 kaksirivistä pallorakennetta stimuloivat ja hierovat jännittyneitä olkapään ja niskan lihaksia myös makuulla. Selkävoimistelu-, Pilates- ja jooga-alueen lempeillä harjoituksilla päästään käsiksi mitä erilaisimpiin lihasryhmiin ja tukkeumiin. 

SPINEFITTER TRAINING VIDEOS

Paino:
1000 g