SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER
SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER

SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER

49,90 €
Sisältää alv. 24 %

SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER on pellavansiemenillä täytetty lämmitys/jäähdytystyyny kohdennettuun paikalliseen lämpö- tai kylmähoitoon selkärangan lähellä sijaitseville lihaksille. Linum Pro voidaan desinfioida pinnallisesti, joten se soveltuu erityisesti käytettäväksi studioissa, harjoituksissa ja muissa ammatillisissa yhteyksissä.

Linum Pro, joka on kehitetty käytettäväksi yhdessä SISSEL®:n SPINEFITTERin kanssa, tukee perusharjoittelun löysättävää ja rentouttavaa vaikutusta ja edistää siten merkittävästi hyvinvointiasi.

SISSEL® Linum Pron SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro muoto ja rakenne on täydellisesti sovitettu käytettäväksi SISSEL®:n SPINEFITTER®:in kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös erikseen vastaavien lihasosien ja kehon alueiden lämpö- tai kylmähoitoon.

Lämpökäsittelyyn valmistautuessa SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro voidaan kätevästi lämmittää mikroaaltouunissa tai uunissa ja halutun kylmäkäsittelyn tapauksessa pakastin- tai jääkaappipakastin on käytännöllinen käyttömahdollisuus SISSEL® Linum Pron SPINEFITTER. Noudata käyttöohjeita!

Paino:
500 g