SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro
SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro

SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro

49,90 €
Sisältää alv. 24 %

SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro on pellavansiemenillä täytetty lämmitys/jäähdytystyyny kohdennettuun paikalliseen lämpö- tai kylmähoitoon selkärangan lähellä sijaitseville lihaksille. Linum Pro voidaan desinfioida pinnallisesti, joten se soveltuu erityisesti käytettäväksi studioissa, harjoituksissa ja muissa ammatillisissa yhteyksissä.

Linum Pro, joka on kehitetty käytettäväksi yhdessä SISSEL®:n SPINEFITTERin kanssa, tukee perusharjoittelun löysättävää ja rentouttavaa vaikutusta ja edistää siten merkittävästi hyvinvointiasi.

SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro muoto ja rakenne on täydellisesti sovitettu käytettäväksiSPINEFITTER by SISSEL® :in  kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös erikseen vastaavien lihasosien ja kehon alueiden lämpö- tai kylmähoitoon.

Lämpökäsittelyyn valmistautuessa SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro voidaan kätevästi lämmittää mikroaaltouunissa tai uunissa ja halutun kylmäkäsittelyn tapauksessa pakastin- tai jääkaappipakastin on käytännöllinen käyttömahdollisuus.  Noudata käyttöohjeita!

Paino:
500 g