Veinoplus BACK (1091)
Veinoplus BACK (1091) Veinoplus BACK (1091) Veinoplus BACK (1091) Veinoplus BACK (1091) Veinoplus BACK (1091) Veinoplus BACK (1091)

Veinoplus BACK (1091)

Ad Rem Technology
149,00 €
Sisältää alv. 24 %

VEINOPLUS BACK -laitteen stimulointitapa perustuu ainutlaatuiseen sähköisen TENS- ja EMS- stimulaation yhdistelmään. TENS-stimulaatio (Transcutaneus Electrical Nerve Stimulation, ihon läpi tapahtuva hermoratojen sähköinen stimulaatio) on laajalti tunnustettu kivunlievytystapa. EMS-stimulaatio (lihaskudosten sähköinen stimulaatio) puolestaan stimuloi lihaksia supistamalla ja rentouttamlla niitä, mikä lievittää (laukaisee) lihasjännitystä.

VEINOPLUS BACK -laitteen suunittelusssa on otettu huomioon erityiseti laitteen käyttömukavuus ja -helppous: vaikutustapaa on yhdistetty yhtenäiseksi stimulointiohjelmaksi, joka on tarkoitettu selkäkipujen lieventämiseen.


Veinoplus Back on lääkintälaitedirektiivin   93/42/ETY mukainen lääkinnällien laite, jolla voi lievittää kipua ja helpottaa jokapäiväistä arkea.  Ranskalaista teknologiaa!


KÄYTTÖTARKOITUS


VEINOPLUS BACK on tarkoitettu:

  • lievittämään kipuja kohdistamalla kivunlievitys paikallisesti stimuloidulle alueelle
  • rentouttamaan stimuloitua aluetta hierontatoiminnan avulla
  • laukaiseemaan lihasjännitystä stimuloidulla alueella
  • vapauttamaan luontaisia endorfiineja, jotka helpottavat yleisiä kiputuntemuksia


KOSKA VENOPLUS LAITETTA KÄYTETÄÄN


Käytä Veinoplus Back -laitetta  aina kunnet kivunlievityksen  tai rentoutuksen tarvetta kipualueella. Mitä useammin käytät VEINOPLUS BACK -laitetta, sitä parempi on laitteen vaikutusteho.  Pitkään käyytöaikaan ei liity terveydellistä vaaraa Yksi hoitojakso kestää  minuuttia, minkä jälkeen laite pydähtyy automaattisesti.  Pituus:
17 cm
Korkeus:
5 cm
Leveys:
23 cm
Paino:
500 g