Veinoplus SPORT (1090)
Veinoplus SPORT (1090) Veinoplus SPORT (1090) Veinoplus SPORT (1090) Veinoplus SPORT (1090) Veinoplus SPORT (1090) Veinoplus SPORT (1090)

Veinoplus SPORT (1090)

Ad Rem Technology
199,00 €
Sisältää alv. 24 %

Patentoitu Veinoplus® Sport -stimulointiteknologia on useiden vuosien tutkimus- ja kehitystyön tulos, jota tukee urheilun jälkeisestä palautumisesta saatu kliininen näyttö. Se tarjoaa tehokasta, miellyttävää ja turvallista stimulaatiota. Palautuminen on urheilijalle tärkeää ja Veinoplus® Sport -stimulaattorin avulla voit käyttää lihaksiasi palautumiseen täysin uudella tavalla. Veinoplus® Sport -stimulaattorilla voit helpottaa ja nopeuttaa palautumistasi urheilusuorituksen jälkeen ja näin parantaa harjoittelua, tuloksiasi ja suorituskykyäsi.


MITEN VEINOPLUS SPORT TOIMII?                              


VEINOPLUS® Sport stimuloi lihaksia sähköisesti ja aiheuttaa niihin lihassupistuksia. Optimoidun singnaalin ansiosta VEINOPLUS® Sport tarjoaa parhaan keinon palautumiseen kaikissa tapauksissa:

  • Kun kiinnität elektrodit pohjelihaksiisi, VEINOPLUS® Sport tarjoaa ainutlaatuisen ja täysin uudenlaisen koko kehon palautumisen kiihdyttämällä metaboliittien eliminointia, minkä ansiosta palautuminen nopeutuu.
  • Kun kiinnität elektrodit muihin lihaksiin niiden paikallista palauttamista varten, autat kyseisiä lihaksia palautumaan liikunnan aiheuttamista vaurioista ja väsymyksestä.

Näin hyödyt kahdenlaisesta palautumisesta yhden laitteen avulla: koko kehon kattavasta ja paikallisesti


KÄYTTÖAIHEET                                              


Veinoplus® Sport -stimulaattoria voidaan käyttää kaikissa urheilulajeissa, jotka aiheuttavat lihaksiin maitohappoja, lihasten väsymistä tai vaurioitumista ja lisäksi lajeissa, joissa laskimostaasi on huomattava pitkästä seisoma-ajasta johtuen.


Veinoplus® Sport -stimulaattorin vaikutukset: verenkierron parantuminen, kivun lievittyminen, lihasten rentoutuminen, raskaasta urheilusuorituksesta aiheutuneiden metaboliittien (ts. laktaattien) eliminoinnin nopeutuminen, lihasvaurioiden ja - kramppien ehkäiseminen ja suorituskyvyn palautuminen.


Tuloksia ei voida taata ja ne voivat olla yksilöllisiä.


KÄYTÖN VASTA-AIHEET JA VAROITUKSET                        


Vasta-aiheet:

Veinoplus® Sport -laitetta eivät saa käyttää henkilöt, joille on implantoitu sydämentahdistin tai defibrilaattori.


Varoitukset:

Jos sinulla on jokin seuraavista tiloista tai epäilet sinulla olevan jokin niistä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen Veinoplus® Sport -laitteen käyttöä:

  - Laskimotukos

  - Taipumus verenvuotoihin hyytymisenestolääkityksen takia.


Älä aseta elektrodeja iholle, jossa on minkäänlaisia vammoja (syöpäkasvaimia yms.), tulehdus, infektio tai vaikeita suonikohjuja.


Mikäli hoito aiheuttaa ihottumaa tai palovamman, lopeta käyttö heti. Jos vaiva uusiutuu, ota yhteyttä lääkäriin.


Lisätietoa valmitajan sivuilla: www.veinoplus-sport.com/


Pituus:
17 cm
Korkeus:
5 cm
Leveys:
23 cm
Paino:
500 g